Gastronomi
Duygusu olan tabaklar peşindeyim
Mimari yapısı ve bütünselliği ile dikkat çeken Pantheon, Akdeniz ruhunu yansıtan yeni menüsünü sunmaya başladı. Şef Emir Kaan, “Her tabakta ferahlık ve dengeyi ön planda tutmaya çalıştık” diyor.
Söyleşi
Sanayi atıkları sanat eserine dönüşüyor
“Sanayiden Sanata” projesi; sürdürülebilir yaşama, TAİDER ile İTÜ öğrencilerinin iş birliğinde dikkat çekiyor. Proje, aile işletmelerinin üretim atıklarının sanat eserine dönüşümünü destekliyor.
Gastronomi
Lezzet ve kültürel miras enginarda buluştu
11’inci Uluslararası Urla Enginar Festivali geçen hafta, sürdürülebilirlik, tarım ve gastronomi eksenindeki etkinlikleriyle kültürel miras ve yerel kalkınma açısından ilham vericiydi.
Gastronomi
Amacımız sektöre yeni liderler yetiştirmek
BigChefs, sektörde öncü ve ilham veren marka olma misyonuyla Academy BigChefs adlı yeni bir oluşuma imza attı. CEO Altan Kosova “Ücretsiz ve istihdam garantili bir eğitim vereceğiz” diyor.
Gastronomi
1817’den bugüne uzanan lezzet öyküsü
İtalya’nın en saygın pastanelerinden COVA, İstinye Park’ta misafirlerini ağırlamaya başladı. Şef Barış Torcu, “COVA’da ürünlerin lezzeti, kalitesi ve sunumu en üst seviyeye ulaşmadan asla misafirlerin deneyimine sunulmaz” diyor.